Couchbase web console problem in google chrome


#1

Hi,
I’m experiencing strange behavior with Web Console in Google Chrome (v 28.0.1500.72 m).

When I’m trying to get details of bucket, there is an error:

"Lost connection to server at …:8091. Repeating in 56 seconds. “
and
"Difficulties communicating with the cluster; displaying cached information!”

Addidional info:

  • the problem is present in only one bucket (1 of 5)
  • the problem is present only in Google Chrome - in Firefox works fine

In console I see somehting like this:
failed GET requests to: http://[IP]:8091/pools/default/buckets/[bucketName]/nodes?_=1375167779690 with following error:
send jquery.js:7869
jQuery.extend.ajax jquery.js:7347
sendXHR cells.js:1074
mkClass.forceAction cells.js:971
mkClass.onTimeout cells.js:999
rv

failed GET request to: http://[IP]:8091/pools/default/buckets/[bucketName]/stats?resampleForUI=1&zoom=minute&_=1375167752506

with following error:
send jquery.js:7869
jQuery.extend.ajax jquery.js:7347
sendXHR cells.js:1074
S.performGet cells.js:1076
initiateXHR cells.js:768
startInner cells.js:170
(anonymous function) analytics.js:29
(anonymous function) cells.js:172
Future.start cells.js:145
getCPS analytics.js:41
doGet analytics.js:63
nonRealtimeLoop analytics.js:87
(anonymous function) analytics.js:78
Future.start cells.js:145
_.extend.completeCellDelay cells.js:646
_.extend.completeGeneration cells.js:639
mkClass.tryUpdatingValue cells.js:418
_.extend.invokeUpdates


#2

Is it something that you can reproduce with specific steps or something that occurs randomly?

What happen if you restart the tab/chrome?


#3

I can reproduce this problem:

  1. login to console
  2. click “data buckets” from main menu
  3. click bucket name on buckets list
  4. there is an error

The problem is with one bucket only. I already tried resetting all settings in google chrome and clearing all data (cache, history etc) by using ctrl + shift + del. It didn’t help.

Aha, Couchbase version on all nodes - 2.1.0.