Could not load bucket configuration: INVALID_ARGUMENTS(BAD_REQUEST)


#1

Sometimes when my clients start up I see the following error:

Caused by: java.lang.IllegalStateException: Could not load bucket configuration: INVALID_ARGUMENTS(BAD_REQUEST)
at com.couchbase.client.core.config.loader.HttpLoader$1.call(HttpLoader.java:97) ~[core-io-1.2.2.jar:na]
at com.couchbase.client.core.config.loader.HttpLoader$1.call(HttpLoader.java:92) ~[core-io-1.2.2.jar:na]
at rx.internal.operators.OperatorMap$1.onNext(OperatorMap.java:54) ~[rxjava-1.0.15.jar:1.0.15]
… 14 common frames omitted
Caused by: rx.exceptions.OnErrorThrowable$OnNextValue: OnError while emitting onNext value: com.couchbase.client.core.message.config.BucketConfigResponse.class
at rx.exceptions.OnErrorThrowable.addValueAsLastCause(OnErrorThrowable.java:109) ~[rxjava-1.0.15.jar:1.0.15]
at rx.exceptions.Exceptions.throwOrReport(Exceptions.java:188) ~[rxjava-1.0.15.jar:1.0.15]
at rx.internal.operators.OperatorMap$1.onNext(OperatorMap.java:56) ~[rxjava-1.0.15.jar:1.0.15]
… 14 common frames omitted

Can someone point me in the right direction? I’m not sure why this is happening


#2

It looks like something goes wrong while the SDK bootstraps using the HTTP endpoint /pools/default/b/bucketName on port 8091. The server returns a “bad request” error :frowning:

Which version of the server are you using, in what configuration (nodes in the cluster, what services are enabled on each node if they have different configurations, etc…)?


#3

Thanks for the reply. I’m using Version: 3.0.1 Community Edition (build-1444). I have 27 nodes and all are identical. Not sure what you mean by services enabled but each node has 3 couchbase buckets that are replicated throughout the cluster. One thing to note is that I am using an AWS ELB as an endpoint for my clients. The ELB is set up with an http listener on port 8091 and a tcp listener on port 11210. According to the ELB, instances are healthy.