Getting 404 when requesting zoom via REST API


#1

I sent this request to my server:

curl -v -u user:password -d zoom=month http://localhost:8091/pools/default/buckets/default/stats

I get:
Server auth using Basic with user ‘user’

POST /pools/default/buckets/default/stats HTTP/1.1
Authorization: Basic xxxxxxxxxxxxx=
User-Agent: curl/7.22.0 (x86_64-pc-linux-gnu) libcurl/7.22.0 OpenSSL/1.0.1 zlib/1.2.3.4 libidn/1.23 librtmp/2.3
Host: localhost:8091
Accept: /
Content-Length: 10
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded

  • upload completely sent off: 10out of 10 bytes
    < HTTP/1.1 404 Object Not Found
    < Server: MochiWeb/1.0 (Any of you quaids got a smint?)
    < Date: Sun, 18 May 2014 15:04:30 GMT
    < Content-Type: text/plain
    < Content-Length: 10
    <
  • Connection #0 to host localhost left intact
  • Closing connection #0

If I send the request as a GET with no parameters to the SAME URI, I get data from the default zoom level

curl -v -u user:password http://localhost:8091/pools/default/buckets/default/stats

Server auth using Basic with user ‘user’

GET /pools/default/buckets/default/stats HTTP/1.1
Authorization: Basic xxxxxxxxxx=
User-Agent: curl/7.22.0 (x86_64-pc-linux-gnu) libcurl/7.22.0 OpenSSL/1.0.1 zlib/1.2.3.4 libidn/1.23 librtmp/2.3
Host: localhost:8091
Accept: /

< HTTP/1.1 200 OK
< Server: Couchbase Server 2.2.0-837-rel-community
< Pragma: no-cache
< Date: Sun, 18 May 2014 15:15:23 GMT
< Content-Type: application/json
< Content-Length: 45379
< Cache-Control: no-cache
<
{ [data not shown]

(I get the full JSON output)

What am I doing wrong?

I am running 2.2.0 community edition (build-837)